A la galeria:

 • Pictures categories

  A Instagram:

  Austràlia – L’arribada


  Warning: mysql_get_server_info(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /htdocs/public/www/blog/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

  Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /htdocs/public/www/blog/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

  Austràlia… aquell país a l’altre punta del món, una illa més gran que Europa, on hi ha cangurs, ornitorincs, serps i llangardaixos, grossos i perillosos. Terra llunyana que sempre he vist amb ulls com plats, i sempre havia pensat que tarda o d’hora hi havia d’anar… i ja hi sóc.

  Gràcies a la fortuna, el destí, les estrelles, les energies o senzillament a les coincidències (i a tenir una família com la que tinc…), vaig anar al Perú i vaig poder conèixer la Kimberley enimg de la selva plujosa… I des d’allà, passant per Londres una temporada i una altra a Barcelona per estar amb la família i amics, he anat a parar al seu país natal!

  Així doncs, passat l’estiu amb la família i amics, em vaig tornar a acomiadar amb un fins ben aviat i vam agafar un avió: després de dos dies vam aterrar a Adelaide.

  D’allà, el primer cap de setmana, hem anat a Peterborough (veure mapa), al nord de la ciutat: 3 hores en cotxe per les carreteres llargues i rectes que creuen el país. Tot i ser de nit, ja vaig poder apreciar els paisatges que m’envoltaven, i vaig poder veure el primer cangur, que creuava la carretera i va parar enlluernat per les llums del cotxe… sortosament vam frenar a temps!

  country-fields country-fields_2

  Ja de dia, vaig poder conèixer el poble, la gent, i la vida. Mica en mica. Per ara tot és molt agradable, la gent encantadora i la gent que envolta la Kimberley és esplèndida. Així que no em puc pas queixar.

  Bé, passem als animals: Per ara he pogut veure uns quants cangurs, alguns d’ells força a prop, perquè si jo sóc despistat ells ho són també una mica… així que ja ens hen topat cara a cara un parell de cops 😉

  cangur_1 cangur_2 cangur_3 cangur_4 cangur_5 cangur_6

  Vam anar a una petita reserva, privada, on es poden veure força animals. Llàstima de la fresca i el vent…

  parc parc_plafo

  De serps encara res, estic expectant i alhora espantat (la gran majoria de serps són verinoses i sé que no les puc agafar…). Però de llangardaixos ja n’he vist algun, i són ben sorprenents i diferents! De moment he pogut fotografiar aquest escinc, en anglès es diu “sleepy lizard”  i en llatí és Tiliqua rugosa palarra:

  bobtail_1 bobtail_2 bobtail_tongue

  També he vist dues sargantanes petites (segurament escincs) però són massa ràpides! i un altre llangardaix enorme que he corregut darrera d’ell per agafar-lo però ni l’he agafat ni l’he pogut identificar 🙁 tot arribarà!

  D’aus n’hi ha moltes però encara no les puc identificar, aviat agafaré una petita guia perquè hi ha ocells que són molt bonics.

  parrot parrot_2

  I aranyes… la negra amb la taca vermella és una “red back”, molt verinosa però no mortal. Aquesta era força grossa tot i ser una aranya petita. L’altre, que va sortir de dins el cotxe de la Kim és una “huntsman” que era la meitat de la meva mà… brrrr 😛

  red-back_spider tarantula

  I per fi ja he conduït per aquestes terres 😀 increïble!

  img_20130916_163320

   

  Doncs per ara és tot, aviat més fotos i animals!

  Salut a tothom!

  Print Friendly, PDF & Email
  Share

  Comentaris | Comments

  comments

  Powered by Facebook Comments

  5 comments to Austràlia – L’arribada

  Leave a Reply

  You can use these HTML tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

    

    

    

  *