A la galeria:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /htdocs/public/www/blog/wp-content/plugins/piwigopress/PiwigoPress_widget.php on line 76
  • Pictures categories
      Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /htdocs/public/www/blog/wp-content/plugins/piwigopress/PiwigoPress_widget.php on line 146

A Instagram:

Perú – Arribada a Cuzco

Warning: mysql_get_server_info(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /htdocs/public/www/blog/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /htdocs/public/www/blog/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Ja he trobat la primera granota i la primera sargantana al Perú!!! 😀 Però anem a pams:

Després de fer les fotos de l’oceà Pacífic, vaig agafar un taxi per anar a l’aeroport de Lima camí a Cuzco. El taxista em va posar al dia de la situació política, que sempre va bé 😉

2013-03-16_09-03-56_938

Després d’arribar a Cuzco em van recollir i em van portar l’hostal on sóc ara, i em van prepara el meu primer mate de coca, i em van presentar l’habitació amb unes vistes de la ciutat espectaculars!

2013-03-16_16-10-33_91

Vaig conèixer aleshores en Jesús (que porta el manteniment de l’hostal, peruà), en Germán (“ayuda en lo que se necesita aquí”, argentí), una nena petita d’un anyet, la Keiti, i sa mare, la Rocío. Em van portar tots a conèixer una mica la ciutat, vam anar a un “baratillo” on venen de tot, vam anar a al mercat de San Pedro (quines olors!), vaig gaudir de bona xocolata (i la que caurà…) i vaig veure per primera vegada les restes arqueològiques de la ciutat, l’ambient, etc. Una passada, és clar!

A la nit, vam sopar plegats i , a la salut de l’Oriol, em vaig beure una Cusqueña:

2013-03-16_19-07-28_400Com que porto un jet lag de l’òstia, vaig anar a dormir massa d’hora i al dia següent, a les 5 a.m. ja estava despert 🙁 He aprofitat per saber on era el nord, m’he preparat un cafè i quan els carrers ja estaven posats (a quarts de nou), he marxat solet a fer un volt pel centre històric de la ciutat.

Per variar, en mitja hora m’he cansat de veure pedres i he decidit anar a Saqsayhuaman (en Quechua), on m’han dit que potser trobava animalets ja que és ja el començament de les muntanyes més naturals (bé, una crítica: no sé de qui va ser la bona idea de replantar ecualiptus 🙁 ).

El mal d’alçada no m’ha tocat, però la meva forma física aquí no és la mateixa, així que les pujades empinades i esglaons infinits anaven matant-me! Un cop arribat a les restes, que no volia veure, he decidit rodejar-les per veure cap on enfilar-me i en un moment de lucidesa he trobat una noia (Claudia) que anava passejant i li he preguntat on podia trobar serps. Tot i no saber-ho m’ha convidat a anar amb ella , que anava sola d’excursió al “Balcón del diablo”. He acceptat i ens hem enfilat camp i muntanya amunt.

I… la primera pedra que he aixecat… premi! primera granota 😀 després una sargantaneta i res més. La caminata ha estat llarga, moltes hores amunt i avall, veient nous paisatges per a mi, xerrant una mica, posant-me al dia de la cultura del Perú i Cuzco en concret, i gaudint d’un dia maquíssim.

A quarts de quatre hem anat a dinar plegats a un lloc per menjar plats típics de Cusco però no turístic, que per alguna cosa anava amb una noia local!. A mi m’ha tocat “lengua atomatada” que és llengua de “res” (vaca), ella ha demanat “Pecho dorado” (res d’acudits). Tot molt bo!

I bé, aquí ha acabat el dia perquè estic rendit de l’excursió (abaix us poso la ruta!).

I ara descansant en l’hostal, coneixent la responsable del projecte (Magda) i la seva família, i en principi, en dos dies (després que m’expliquin el projecte i el que volen de mi) marxo per fi a la selva!!!

Les fotos:

La ruta:

Share

Comentaris | Comments

comments

Powered by Facebook Comments

8 comments to Perú – Arribada a Cuzco

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*