A la galeria:

  • Pictures categories

    A Instagram:

    Parapent :D


    Warning: mysql_get_server_info(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /htdocs/public/www/blog/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

    Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /htdocs/public/www/blog/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

    Brutal, bestial, al·lucinant, increïble i meravellós!!!! Aquest són els mínims adjectius que li puc posar a una de les millors experiències de la meva vida: el parapent.

    El meu germà i jo hem anat a Àger (Lleida)  amb el regal que la meva mare em va fer pel meu aniversari (gràcies de nou!): un vol de  mitja hora en parapent de la mà d’Entrenúvols per a dues persones.

    L’experiència, com he dit, ha estat una passada, ho recomano a tothom. Tant pots fer un vol tranquil·let pels núvols i veure tota la plana de Lleida, Montserrat, el Pirineu, etc. i veure ocells (m’he creuat amb un voltor 😉 ), com fer acrobàcies que et gelen la sang i deixen Port Aventura com una atracció de fireta.

    Els monitors, tots, s’ho han currat moltíssim, són una gent molt agradable, molt xerraire i que et donen una seguretat increïble: jo no les tenia totes però un cop volant, he deixat via lliure al monitor per a que fes una mica el que volgués… i ha valgut la pena de totes totes; la velocitat, el vertigen, les sensacions que tens allà dalt… és quelcom que crec, personalment, hauria de fer tothom una vegada a la vida: sentir-se com un ocell!

    Bé, les fotos, que són el record (perquè el més bo de tot ha estat que pots portar la càmera, evidentment sota la teva responsabilitat… Això sí, jo no he mirat per l’objectiu, car et pots marejar de mala manera):

    Les primeres són abans de l’enlairament, preparant el parapent (mon germà de vermell, el meu monitor de blau i jo a contrallum), la resta són durant el vol, on el parapent blanc i vermell és mon germà, la última un cop a terra, evidentment, sans i estalvis.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

    Comentaris | Comments

    comments

    Powered by Facebook Comments

    Leave a Reply

    You can use these HTML tags

    <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

      

      

      

    *