A la galeria:

  • Pictures categories

    A Instagram:

    Avedoga d’Adons – Excursió i retalls


    Warning: mysql_get_server_info(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /htdocs/public/www/blog/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

    Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /htdocs/public/www/blog/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

    Avui ja tenia ganes de fer una bona sortida… després dels exàmens estic en una baixa forma increïble, i ja tocava moure el cul!! Això sí, sort que no he matinat, perquè he arribat al cotxe a les 11:30 i … encara estava glaçat!! així que he hagut de rascar una estona, pelar-me de fred i veure que estàvem entre a -2º C.

    Després he anat cap a Adons, però he hagut de parar a la Font de la Mena, ja que estava tot glaçat: digne de mirar i fer alguna foto ben ràpid!! allà estàvem a -5º a tres quarts de dotze… així que he anat per feina:

    Abans de glaçar-me – aquests primers freds sempre són els pitjors – ja he anat fins a Adons, on he deixat el cotxe i he començat la ruta següent:

    Fer el camí marcat fins al Portús, una escletxa a la roca espectacular que et permet passar a l’altra banda de la roca de la serra de Sant Gervàs i gaudir d’unes vistes increïbles. Com que és la segona vegada que hi vaig, m’hi he estat poca estona i he volgut pujar fins l’Avedoga d’Adons, que és un pic de 1839 m, i des d’on es veu el Pedraforca! A les fotos el veureu 😉 Un cop a dalt, he fet baixada amb algunes caigudes (4) per la neu fins tornar de nou al poble. La temperatura del camí, al ser cara nord, estava entre 0 i 2º C…. el sol, quan tocava, ajudava força!

    La sort ha fet que m’hagi trobat uns coneguts, hem compartit part del camí xerrant i hem pogut veure dos trencalòs, i molts voltors. I d’animalons, avui, res més (molts rastres, això sí, sobretot llebres i senglars que arriben fins dalt de tot!)

    Bé, aquí les fotos, no molt inspirades, però el fred avui calava!! La ruta també la poso, més abaix.


    Print Friendly, PDF & Email
    Share

    Comentaris | Comments

    comments

    Powered by Facebook Comments

    Leave a Reply

    You can use these HTML tags

    <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

      

      

      

    *