A la galeria:

  • Pictures categories

    A Instagram:

    Primera trepitjada de neu! (27/09/12)


    Warning: mysql_get_server_info(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /htdocs/public/www/blog/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

    Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /htdocs/public/www/blog/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

    Doncs sí, ja hem trepitjat la primera neu sense pujar a un glacial ni a un 3.000! aquesta vegada hem pujat fins al Llac Redon (des de la boca sud del túnel de Viella) i d’allà hem anat amunt fins el coll, i ja hem pogut gaudir d’una miqueta de neu i gel 😀 !

    Animalons vistos: isards, sargantanes i una companya m’ha dit que ha vist una serp! però jo estava encantat mirant els paisatges allà enrere i me l’he perduda!!!

    La ruta és aquesta (com a curiositat de la sortida, en el llac estàvem a 10º C, a 2237m snm i a 772 hPa, i vam seguir el gr11 fins al llac, després via lliure fins el coll i baixant de nou pel gr11):

    Al ser una sortida del curs, ens van mostrar algunes herbàcies interessants, que tot i no fotografiar, passo a anomenar i les enllaço a la wikipedia:

    Com que no portava càmera pujo les fotos del mòbil, que amb aquells paratges surten sempre bé 😉 En algunes podeu veure l’Aneto (5,6 i 8):

     

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

    Comentaris | Comments

    comments

    Powered by Facebook Comments

    Leave a Reply

    You can use these HTML tags

    <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

      

      

      

    *